Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини
Популярно

Стефан Вълдобрев вдъхнови ученици от Първа гимназия

тефан Вълдобрев вдъхнови ученици от Първа гимназия като им прочете откъси от своята „Книга за песните“. Срещата беше инициирана от младшите посланици на Европейския парламент със съдействието на Регионална библиотека „Петър Стъпов“ по повод Деня на европейските автори. Посланиците припознаха каузата на Европейската комисия за насърчаване на четенето и решиха да организират не едно, а серия от събития, посветени на инициативата. До 27 март, в училището ще се провеждат ежедневно читателски сесии, срещи и дискусии. Началото на кампанията бе поставено вчера.

Българският автор, който е и актьор, композитор, музикант и певец, представи книгата си с акустично изпълнение. Умелото съчетаване на текст и песен грабна младата публика и се превърна в истинско преживяване за сетивата. Вълдобрев сподели, че в YouTube има плейлист, създаден по главите от книгата, в който хората могат да чуят съответната песен, четейки това, което е написано за нея.

Казват, че там, където свършват думите, започва музиката. Тази впечатляваща книга е за думите, за музиката и за пространството между тях.

Източник: www.targovishtenews.net

Подобни публикации

Back to top button