Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Община Търговище подготвя фермерски и занаятчийски пазар в рамките на Традиционния пролетен панаир

Община Търговище планира провеждането на фермерски и занаятчийски пазар от 9 до 13 май в седмицата на 244 Традиционен пролетен панаир (8-14 май). Пазарът ще е разположен в Алеята на занаятите в парка „Борово око“.

Общината отправя покана за включване към регистрирани земеделски производители, занаятчии, регистрирани по реда на Закона за занаятите, както и производители на еко/био изделия и козметика.

Желаещите да участват трябва да заявят това в срок до 21 април на някой от следните телефони в Община Търговище: 0601 68 693; 0601 68 604; 0879 869 330; 0876 720 071.

Ангажимент на заявилите участие в пазара е да спазват санитарно-хигиенните изисквания на действащото национално и европейско законодателство. Те трябва да разполагат и със собствени хладилни съоръжения, в случай че предлагат млечни и месни продукти или други специфични групи храни.

Изискване към производителите е да са на терен в интервала от 16.00 ч. до 19.00 ч. в дните, в които са заявили участие. Иначе работното време на пазара ще съвпада с това на търговското изложение в залите на Художествена галерия „Никола Маринов“ – от 8.00 ч. до 21.00 ч.

Целта на инициативата е да се осъществи пряк контакт на посетителите на панаира както с регионални, така и с производители от цялата страна.

Източник: www.targovishte.bg

Подобни публикации

Back to top button