Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЗдравеопазванеНовиниПрепоръчани

БМЧК-аст

Във видео подкаст „БМЧК-аст“ младежи доброволци от Търговище ще дискутират актуални социални теми

Във видео подкаст „БМЧК-аст“ младежи доброволци от Търговище ще дискутират актуални социални теми. Ще могат да се включват и други младежи, съобщи пред БТА Диана Ненова – специалист „Младежки дейности“ в Български Червен кръст – Търговище, след започването на излъчването от днес.

Първият епизод запознава аудиторията с мисията и дейностите на младежите в Червения кръст. Теми на останалите предавания са младежко участие в живота на общността, дигитална ера и доброволчество, какви възможности за развитие имат младите хора и др. Те ще бъдат разисквани от самите доброволци и техни гости. Първоначалната идея на младите хора е да бъдат изготвени десет предавания до Нова година. Три са вече готови, обясни още Ненова. В различните дейности се включват над десет младежи.

Създаването на „БМЧК-аст“ става възможно благодарение на финансовата подкрепа на швейцарското сдружение „Вариант 5“. Сдружението от години подпомага реализацията на инициативите на младежите-доброволци. Сега екипът на сдружението осигурява 4000 лева, с които е закупена техника, допълни Диана Ненова и благодари за подкрепата към младите хора и организацията.

Амбициозните млади доброволци приканват в инициативата да се включат техни връстници с коментари и предложения за дискусии.

Епизодите на БМЧК-аст могат да се слушат или гледат в канали в Spotify, Youtube, Instagram, Twitter и TikTok.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button