Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани

„Хоризонти на любовта“

Национален поетичен конкурс „Хоризонти на любовта“ обяви народно читалище „Св. св. Кирил и Методий – 1882“ в Попово. Конкурсът е анонимен, онлайн и за автори над 18 години, съобщи за БТА читалищният библиотекар и ръководител на „Клуб на твореца” Маргарита Недева.

Според регламента на конкурса, който се провежда за поредна година, могат да участват индивидуални автори или представители на литературни клубове, сдружения, съюзи и читалища. Всеки участник може да изпрати онлайн до три творби, посветени на любовта на e-mail: ned_magi@abv.bg. Крайният срок за изпращането на творбите е 31 януари, включително.

Конкурсът се прецизира от петчленно жури и е под почетното председателство на писателката Неда Антонова, посочват организаторите от културната институция.

Конкурсът се провежда в периода от 1 януари – 1 март. Жанрът е поезия, а участниците трябва да са над 18 години.

Поетичният конкурс  „Хоризонти на любовта“ е част от културните прояви на традиционния „Салон на виното и любовта“, който се провежда в Бялото градче ежегодно през февруари. Награждаването на авторите ще е част от съпътстващата му програма.

От читалището уточняват, че призовите творби ще бъдат публикувани на Фейсбук страницата на НЧ „Св.св. Кирил и Методий – 1882”.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button