Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Обучение в Търговище по Европейска програма за учене на възрастни

Днес и утре (23-24.03.2023 г.) В ПГТХВТ „Алеко Константинов“ гр. Търговище се провежда обучение на тема „Усъвършенстване на комуникационните и презентационни умения“. Дейността е по проект №101051614 – IRPEAAL – ERASMUS-EDU-2021-AL-AGENDA-IBA „Изпълнение на обновените приоритети на Европейската програма за учене на възрастни“. Целта на обучението е да се осигури възможност за информираност и подобряване на уменията на участниците в него. В него се включиха членове на Общинската координационна група за учене през целия живот – представители на фирми, образователни, културни и държавни институции.

„Това е поредната инициатива, която ни събира заедно с нашите партньори, сътрудничеството с които към днешна дата е особено активно и ползотворно. Благодаря на всички Вас за доверието и възможността отново да работим заедно за по-доброто бъдеще на жителите на град Търговище“. С тези думи началникът на Регионално управление на образованието г-жа Елка Станчева приветства участниците и изрази увереност, че настоящата среща ще бъде ползотворна за всички страни.

Обучението „От класическия Power Point към модерните техники на презентиране“ има за цел да надгради и насърчи развитието на ключови житейски умения – умението ефективно да се комуникират идеи и послания пред публика и умението тези идеи и послания да бъдат представени чрез Power Point презентация. Чрез лекции и практически занятия индивидуално или в малки групи се цели да се направи връзка с реални житейски и професионални ситуации.

Проектът се изпълнява от Министерството на образованието и науката в подкрепа на политиката си за подпомагане на учене през целия живот и осигуряването на възможности за трудова и личностна реализация на всички членове на обществото.

Източник: www.targovishtenews.net

Подобни публикации

Back to top button