Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини

Ръчно изработени мартеници в подкрепа на животните

Кампания за ръчно изработени мартеници в подкрепа на животните от общинския приют организират ученици от Търговище

Кампания за ръчно изработени мартеници в подкрепа на животните от общинския приют организират ученици от Търговище. Това е поредна акция на възпитаниците на Професионалната гимназия по икономическа информатика (ПГИИ) „Джон Атанасов“, която цели да подпомогне кучетата, съобщиха от ръководството на учебното заведение.

Идеята е на екокомитета при гимназия “Джон Атанасов”. Средствата от продадените мартеници ще бъдат предадени на Общинския приют за безстопанствени кучета в Търговище. Целта е да се съберат пари за храна и консумативи за животните в приюта.

Учениците призовават, всеки който има умения и желание, да ги подкрепи в благородната кауза. Ръчно изработените червено-бели символи на пролетта трябва да се предадат и ще се продават на щанда на приюта в периода от 19 февуари до 1 март, по време на традиционния мартенски базар, организиран от Община Търговище.

Заедно с това, всеки, който има желание, може да си осинови четириног приятел.

За възпитаниците на иновативното училище това не е първа акция в подкрепа на животните от приюта. Младите хора, педагогическият екип и членовете на екокомитета участваха в инициативата “Топло одеяло за куче”.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button