Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Д-р Стоян Попвеличков е новият президент на Ротари клуб – Попово

На провела се на 4 юли церемония той получи президентската огърлица на организацията, която символично му бе връчена от паст президента – Христо Белчев.

През изминалата ротарианска година Ротари клуб – Попово продължи с активната си обществена дейност, като организира три благотворителни вечери с участието на институции и представители на местния бизнес. Първата от тях бе посветена на 20-годишнината от основаването на организацията, а втората бе по повод провелия се за първи път Празник на виното и мезето – „Трифон Зарезан“. Третата, състояла се в началото на месец юни, бе с цел набиране на средства за изграждане на монумент с надпис „Попово – Бялото градче“ в центъра на нашия град. Тогавашният президент на Ротари клуб – Попово – Христо Белчев, споделя, че е изключително радостен от факта, че по време на неговия мандат организацията е успяла да привлече в редиците си трима нови млади членове.

Освен това всяка година Ротари клуб – Попово е с активно участие в организирането и осигуряването на награди за отличените участници в конкурса за есе и рисунка по повод Националния празник на Република България – 3 март, както и за конкурса за рецитал, посветен на Апостола на свободата – Васил Левски. Организацията продължава и с традицията си да награждава абитуриенти от Профилирана гимназия „Христо Ботев“, които са завършили с отличен успех средното си образование. Сред благотворителните дейности и инициативи през последната година бе също и набирането на средства за Сашко – дете от гр. Попово, страдащо от аутизъм, а само преди 10 дни Ротари клуб – Попово се включи и с дарение за пострадалите от наводнението в гр. Берковица.

www.targovishtenews.net

Подобни публикации

Back to top button