Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчаниСпорт

Диян Давидов победи край Давидово

Автокрос събор събра край търговищкото село Давидово състезатели и публика днес. Повече от триста души почитатели на спорта, който имаше добри традиции в региона, дойдоха, за да почетат и паметта на изявения състезател и механик Николай Колев, съобщиха организаторите.

Състезателите по автокрос дойдоха на трасето на специалния събор, чиято цел бе да възроди спорта , който се ползваше с традиции в Търговище преди години. Събитието беше и мемориал за изявения състезател и механик Николай Колев, който почина преди година.

По време на събора имаше множество демонстрации, като най-интересни бяха тези за майсторско управление на автомобил. Организаторите се бяха постарали да осигурят награди.

Най-добър пилот сред всички 23 от цялата страна бе синът на именития състезател – Диян Йорданов. Той спечели и купата на кмета на Търговище в специална състезателна серия.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button