Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини

Изнесена приемна на ОИЦ – Търговище

Над 30 жители и гости на Попово се включиха в изнесената приемна на Областния информационен център в Търговище (ОИЦ) по време на Националното специализирано изложение на ягодоплодните и Фестивала на малината. Заинтересованите граждани получиха брошури и рекламни материали за дейността на институцията, която предоставя информация и консултация по различните програми с европейско финансиране.

На щанда на ОИЦ посетителите имаха възможност да се запознаят с информационни материали, свързани с настоящия програмен период и подхода за реализиране на Интегрирани териториални инвестиции (ИТИ). Бяха поставени въпроси и за мерките за енергийна ефективност на предприятия и жилищни сгради, включително еднофамилни.

Най-голям интерес посетителите на специализираното изложение в Попово проявиха към възможностите за подкрепа на аграрния сектор по Програмата за развитие на селските райони и Стратегическия план за развитие на земеделието и селските райони 2023-2027 г.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button