Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани
Популярно

Светослав Кънчев е новият президент на Ротари клуб – Търговище

Новият президент на Ротари клуб – Търговище е Светослав Кънчев. Той пое лидерството от началото на юли – месецът, който бележи приемствеността и началото на всяка нова ротарианска година, съобщиха от екипа на организацията.

Огърлицата е предадена на Кънчев от досегашния президент Никола Колев, който отчете успешна и ползотворна година по време на приятелска среща на клуба. Той благодари на всички членове и техните семейства, на всички дарители за безрезервната подкрепа и работата в полза на обществото.

Колев отчете финала на поставянето на информационни табели и пейки по туристическия път за древния град „Мисионис“ край Търговище и началото на големия проект за възстановяване на „Момина чешма“ край града и пространството около нея.

„Надявам се с ваша помощ да можем да осъществим тази общополезна инициатива“, каза новият президент на Ротари клуб – Търговище Светослав Кънчев и благодари за доверието и честта да застане начело на клуба. Той беше поздравен от асистента на дистрикт гуверньора Росица Михайлова, която напомни да не забравяме да “Създаваме надежда в света” – мотото на Ротари за тази година.

Новият президент на Ротари клуб – Търговище Светослав Кънчев членува в организацията от 2007 г. Той развива търговски бизнес с черни и цветни метали.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button